بانک رایگان مقالات فارسی

بزرگترین بانک رایگان مقالات فارسی

بانک رایگان مقالات فارسی

بزرگترین بانک رایگان مقالات فارسی

دانلود رایگان مقاله، دانلود مقاله، کنفرانس، کنگره، همایش، بانک مقالات رایگان

پیوندهای روزانه

 


خلاصه پایان نامه:

  سازه ساختمان باید قادر به تحمل انواع مختلف نیروهای جانبی نظیر نیروهای ناشی از زلزله و باد باشد. از این رو، نوع و محل سخت کننده در جهات طولی و عرضی ساختمان باید طوری طراحی و تعبیه گردد که نیروهای جانبی اعمالی در تراز کف طبقات، را تحمل نموده و نهایتاً به پی انتقال دهد. برای تحمل نیروهای جانبی در سازه های ساختمان بلند از سیستمهای مختلفی مانند قابهای مهاربندی شده، قابهای صلب، قابهای میان پر، دیوارهای برشی، سازه های قاب- دیوار و انواع دیگر استفاده می شود. متداول ترین نوع سخت کننده جانبی در سازه های بلند دیوارهای برشی می باشند. در طراحی این نوع سازه ها، موقعیت قرارگیری دیوار برشی در پلان سهم بسزائی در میزان تحمل نیروهای افقی دارد. بهینه یابی موقعیت دیوار در پلان، نه تنها کاهش قابل توجه تغییر مکانها و لنگرهای دیوار و سایر عوامل سازه ای را بدنبال خواهد داشت، بلکه توزیع مطلوب برش در ارتفاع سازه را نیز نتیجه می دهد.
برای دستیابی به این نوع سازه بهینه، بایستی حالات مختلفی از سازه را با توجه به متقارن بودن پلان و تقارن در ارتفاع، و یا عدم تقارن در پلان و تقارن در ارتفاع، و یا انواع ترکیبهای دیگر از این نوع مقایسه شوند، تا بهترین محل برای قرارگیری دیوار برشی بدست آید. در این پایان نامه، بهترین موقعیت دیوار برشی برای سازه های 8 الی 40 طبقه (حد مناسب تعداد طبقه برای سازه های قاب- دیوار) در حالت پلان متقارن و پلان نامتقارن با تقارن در ارتفاع، تحت اثر بار جانبی یکنواخت باد و در حالت استاتیکی بررسی گردیده است، نمودارهای حاصل از تغییر مکانها و درصد جذب نیروهای برشی توسط دیوارهای برشی نیز ارائه گردیده اند.
 
down

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی